Może pijaki coś podpowiecie... W lutym szykuje się dodatkowy zastrzyk gotówki (niewielki, ale zawsze ) i pomyślałem sobie, że skoro zdecydowałem się na pilota zza wielkiego muru to i od razu mogę kupić w niewielkich piniondzach oczywiście jakiegoś eleganta. Mam już Le locle wiec chciałbym coś dużo bardziej płaskiego (coś w stylu duńskiego Skagena, Łucza może czy cuś) Złoty mile widziany...na bogato, a co
Planuję zakupić coś na taobao wiec jakieś linki czy nazwy modeli mile widziane. Budżet...Hmm... do 100 prezydentów da się?
Na forum omawiana w dziale Recenzja była Rodina (tylko, że srebrna) na mechanizmach Sea-Gulla. Poprosiłem kolegę, żeby wypytał znajomego Chińczyka o taobao i twierdzi, ze trzeba tam uważać, bo jest bardzo dużo podróbek, co ostatnio stało sie wręcz plagą. Osiągnęło to taki rozmiar, ze prosi się sprzedawcę o wystawienie „anti-fake label” (chociaż nie wiem jaki mielibyśmy pożytek z tego, jakby zegarek już do nas dotarł...