ostatecznie padło na Eposa 3420... ostatecznie wybór był między nim, a FC z pierwszego postu... na korzyść Eposa przeważył piękny szlif na tarczy, ładnie wykończona ETA i jak na automat jest super cienki... poza tym Epos daje 5 lat gwarancji...
mam nadzieje, że jubilat będzie zadowolony...
P.S. gdzie w Warszawie zrobię okolicznościowy grawer na blaszce i wkleją mi to do pudełka?
_________________ "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Ostatnio zmieniony przez Emre 2015-01-31, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#23 Wysłany: 2015-02-02, 17:27
to mi brakuje trzy lata do sześćdziesiątki i noszę jakieś nurasy, chroniaki dziwne, odważniki... może to już nie przystoi w tym wieku ?
sorry Emre że się wciąłem z moimi przemyśleniami.
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#24 Wysłany: 2015-02-02, 18:20
Jacobi, w tym wieku to faktycznie już nie przystoi
Podać adres do wysylki czy spotkamy się w Warszawie i przekazesz mi te przedmioty hańbiące ten wiek?
W rozliczeniu dam Ci coś dziadkowego
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein