w wersji z Miyota w środku to juz jest koszt ponad 165$ plus koszty wysyłki i ewentualne opłaty.
Wiem jak to wygląda, pułap nie jest sztywny co do dolara. Większość paczek do mnie przychodzi bez vatu, ot szczęście lub lokalizacja. Nie boję się też chińskiego klona ETY, chyba, że w ogóle jest niezdatny do użytku.
Z chińczykami miałem niewielką styczność, choć na WUS całkiem niezłe recencje zbierają te koperty i wykonanie homarów
Od dłuższego czasu przymierzam się do Tudor'a Black Bay bądź Submarinera, ale chciałbym na początku sprawdzić czy na dłuższą metę by mi leżał. Miałem już kilka zakupów, za spore pieniądze, które na dłuższą metę okazywały się nieudane i kończyły się odsprzedażą, chciałbym tego uniknąć Stąd pomysł zakupu możliwie wiernego homara. Co do modowania, raczej odpada, to nie dla mnie
Ostatnio zmieniony przez watchmaniac 2015-02-04, 15:23, w całości zmieniany 2 razy
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14427 Skąd: Gliwice
#6 Wysłany: 2015-02-04, 18:20
Emre napisał/a:
Borealis, ale to nie wiem czy sie mieści w budżecie...
Raczej nie, chociaz moze na ebayu coś się da wylicytować
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Od dłuższego czasu przymierzam się do Tudor'a Black Bay bądź Submarinera, ale chciałbym na początku sprawdzić czy na dłuższą metę by mi leżał. Miałem już kilka zakupów, za spore pieniądze, które na dłuższą metę okazywały się nieudane i kończyły się odsprzedażą, chciałbym tego uniknąć Stąd pomysł zakupu możliwie wiernego homara. Co do modowania, raczej odpada, to nie dla mnie
Teraz rozumiem zamiary . Też mi się zdarza tak robić.
Czytałem te recenzje i rzeczywiście są pozytywne, nie licząc bransolety.