Przegladam internety i wpadł mi w oko. Chyba Iksu miał takiego?? Da się to kupić poniżej 2k?? Jakieś opinie? Słyszałem, że bezele wujowe, bo akrylowe. Łatwo się rysują. Szukam alternatywy dla Apollona
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2015-02-05, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14427 Skąd: Gliwice
#2 Wysłany: 2015-02-05, 20:45
Apa13, Idź do TT/Zibi/Swiss i obejrzyj, powinny być
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-02-05, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#3 Wysłany: 2015-02-05, 20:50
Apa13 napisał/a:
Da się to kupić poniżej 2k?
$? Spoko, ze trzy może nawet Nówki poniżej 2,5k nie ma szans.
Posejdona kup
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#4 Wysłany: 2015-02-05, 20:52
Machu, u mnie na wsi nie ma TT/Zibi/swiss. Bardziej chodzi mi o cenę. Moją granicą są dwa kafle. W recenzjach dobrze wypadają, ale cena~`jakosc? Stenek wygrywa
[ Dodano: 2015-02-05, 20:54 ] goTomek, ten zegarek ma siwą/srebrną tarczę, a takiej nie mam. Biała jest, czarna, pomaranczowa, niebieskia, blekitna, turkusowa, zielona, malinowa, ale nie mam srebrnej/siwej
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Artur tytan to pewnie lekka ja takich nie lubię. Chyba, że czarną w stali po rabatach pewnie lekko 2k przekroczy.
A po za tym IMO nudna jest ta Cytrynka
Mi się podoba w chrono i nawet wisi na kizi za 4,5 k
A tak szczerze - wygląda zajebiscie, ale na żywo nieco rozczarowuje wagą i bransoletą (zapięcie było wręcz słabe - chyba, że to kwestia mojego egzemplarza). Imo szedłbym w stal i czarną tarczę - można wyrwać taniej niż tą tytanową, albo faktycznie stenka z serii o1 jakiegoś
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-02-05, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Łukasz ma rację - świetnie - wręcz przezaje... - wygląda ta Cytryna. Ale jak wziąłem w rękę, to się rozczarowałem. Wagą (a właściwie "lekkością") właśnie.