Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#32 Wysłany: 2015-02-06, 11:08
chiqi napisał/a:
nie wiem czy chcę się bawić w zmianę bransolety na pasek, a bransolety mi nie odpowiadają.
Jako że jest to (zwykle) banalna operacja, taką wymówkę uznaję za przejaw lenistwa.
Po drugie primo - budżetowe paski od producenta są często niskich lotów, więc i tak trzeba zmienić.
Po trzecie primo, ultimo - z doświadczenia, lepiej mieć bransoletę i nie używać, niż żałować, że się nie ma.
Sam jesteś brzydki, ja niepowiemco
Oba pokazane zegarki, Orient Mako i Citizen to mniej więcej ten sam poziom, jakość i wykonanie. Mi osobiście bardziej podoba się Mako, a Borówy nie słuchaj, zobacz jakie brzydactwa nosi
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#43 Wysłany: 2015-02-06, 11:54
chiqi napisał/a:
A ten Parnis, co to za firma? Jaki to model?? Gdzie go mogę dostać i za ile?
No teraz muszę się zachować jak typowy buc forumowy (choć tego nie lubię) i napisać - "a korzystałeś z wyszukiwarki?"...
Jest cały dział "Parnis": http://www.czwarty-wymiar.pl/viewforum.php?f=4 , poczyta kolega nieco o Parnisie, bo to temat rzeka. Później odpytamy na ocenę.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2015-02-06, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#44 Wysłany: 2015-02-06, 11:57
Parnis może i na papierze jest wielkości Bigmaka, ale leży dużo lepiej na małych nadgarstkach, mam 16,5 i to moje łapki tam wyżej
chiqi, Parnis to firma Parnis z państwa środka model bodaj PA6007
[ Dodano: 2015-02-06, 11:58 ]
Szymon napisał/a:
goTomek napisał/a:
narpiew zabraniasz mu kwarca,
Paluszkiem swoim zgrabnym pokaż gdzie?
To do Czarlsa było, pisał tam wyżej że niby nic do kwarców nie ma, ale...
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused