jimmy, sprzedający z allegro ma działalność gospodarczą. Kupuje zegarki za regularne ceny w JP + odprowadza wszystkie podatki zgodnie z prawem stąd takie ceny.
#96 Wysłany: 2015-02-19, 09:04
Sprzedawcy z np. Niemiec też kupuję w JP i prowadzą działalność gospodarczą, a ceny są o wiele niższe.
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#97 Wysłany: 2015-02-23, 18:33
Jak to często bywa - wygrała opcja poboczna
Niektórzy mówią, że i tak sprzedam i kupię MM. Być może...
Ale po tych kilku latach na różnych forumach uważam, że już wiem czego chcę mniej więcej, i czego się po zegarkach spodziewać.
Myślę, na przykład, że citek skutecznie i na długo oddalił omegę PO.
Zegarek, który kupiłem, z pozoru nie ma nic wspólnego ani z MM ani tym bardziej z sumo.
Ale...
- tarcza podobna do MM
- koperta do tego:
o którym już dawno mówiłem, że mi się podoba ( a jasnego właśniek upiłem fortisa i nie muszę szukać substytutu)
- bezel nie jest ceramiczny, ale szczotkowana stal czerniona błyszczy się w sposób, który może udawać trochę ceramikę,
- szkło, wykonanie i cena super, więc póki co myślę, że zostanie na długo.
tadam:
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2015-02-23, 18:35, w całości zmieniany 1 raz