Informuję, że sfinalizowałem pierwszą transakcję na ebayu. A jej skutkiem jest taki oto wynalazek
Szkiełko nie jest porysowane
Werk wygląda nieźle
Generalnie po renowacji jak widać – chociaż kopertę mogli lepiej doczyścić
Na zdjęciach wygląda jak spory ale to nie jest prawda – wersja medium a bransoleta raczej short
Fajny rado, bardzo fajny rado.
Chyba bardziej mi się podoba niż te nowe
Tez tak mi sie widzi
_________________ Noze tez lubie
Kubek [Usunięty]
#9 Wysłany: 2010-08-12, 21:41
Szymek napisał/a:
Jakaś hybryda .
Musiałbym zobaczyć na żywo patent z tym logo na tarczy
Oj widzę, że trzeba podjąć akcję szkoleniową i muszę wywiesić w starociach opowieść na temat firmy Rado bo inaczej niektórym Trzy Koniki Morskie bedą się kojarzyć z potrójną Omegą a gazela (np. silver lub purple) z filmami sf Nie wspomnę już o muszkieterach (nawet 5!) bo o tym przecież u Dumas'a ani słowa a Rado takie zegarki produkowało.
Tylko z góry przepraszam, że to chwilę potrwa bo chwilowo cierpię na niedomiar czasu
Jakaś hybryda .
Musiałbym zobaczyć na żywo patent z tym logo na tarczy
Oj widzę, że trzeba podjąć akcję szkoleniową i muszę wywiesić w starociach opowieść na temat firmy Rado bo inaczej niektórym Trzy Koniki Morskie bedą się kojarzyć z potrójną Omegą a gazela (np. silver lub purple) z filmami sf Nie wspomnę już o muszkieterach (nawet 5!) bo o tym przecież u Dumas'a ani słowa a Rado takie zegarki produkowało.
Tylko z góry przepraszam, że to chwilę potrwa bo chwilowo cierpię na niedomiar czasu
To skrobnij cos bo rzeczywiscie wiedza na temat Rado jest nikla. Ja np. wiem glownie, ze robili od zawsze odjechane estetycznie zegarki. Co do Twojego - dobra ETA nie jest zla.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2010-08-13, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#14 Wysłany: 2010-08-14, 21:50
Blaz napisał/a:
Rado chyba oprócz Green Gazelle ma jeszcze model Green Horse, tak?
mhm jest taki , mi się podoba model Voyager
#15 Wysłany: 2010-08-15, 12:52
zbyszke napisał/a:
To skrobnij cos bo rzeczywiscie wiedza na temat Rado jest nikla. Ja np. wiem glownie, ze robili od zawsze odjechane estetycznie zegarki. Co do Twojego - dobra ETA nie jest zla.
pozwoliłem sobie skrobnąć i zachęcam do przejrzenia bom się urobił przy tym tekście jak przy kopaniu rowów