Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#21 Wysłany: 2015-03-22, 20:54
Stałem przed podobnym dylematem, a że tanio nie będzie (szczególnie, jak dorwie się Szczurek) to zacząłem kombinować, dlaczego nie kupić stalowego, bo w pierwszym odruchu to ten miał być klikany .. I już wiem, dlaczego, co mi nie grało w tym zegarku.
Wskazówki Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy.
Więc głos na czarny .. Sam mam na niego zespół swędzącego portfela
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#24 Wysłany: 2015-03-22, 21:23
Kurcze... już wiem, czemu w ogóle pytam: bardzo przypomina mi mojego...Monstera. Przespię temat, bo nie pozostanie mi nic innego, jak wystawienie na bazarek czarnego Potwora..
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-03-22, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#29 Wysłany: 2015-03-23, 08:12
Tomek napisał/a:
Stałem przed podobnym dylematem, a że tanio nie będzie (szczególnie, jak dorwie się Szczurek) to zacząłem kombinować, dlaczego nie kupić stalowego, bo w pierwszym odruchu to ten miał być klikany .. I już wiem, dlaczego, co mi nie grało w tym zegarku.
Wskazówki Indeksy maja srebrne, polerowane obwódki, takie same powinny być wskazówki. W czarnym tak jest (złote obwódki indeksów i wskazówek), w stalowym nie. Wskazówki wyglądają plastikowo i zdecydowanie IMHO średnio wyglądają na tej tarczy.