Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#22 Wysłany: 2015-03-22, 22:06
Dałem głos na GG, ze względu na solidność zarówno wykonania, jak i mechaniczną oraz tzw "ładność ogólną". Jak już napisałem na "priv-ie": bliżej mu do zegarków typu OP, niż do klasycznych garniturowców. Jak lubisz taki styl to bierz śmiało
Z drugiej strony A- czy tam B-Uhr do garnituru
Pomógł: 11 razy Wiek: 42 Dołączył: 14 Lis 2013 Posty: 1924 Skąd: Kraków
#26 Wysłany: 2015-03-23, 07:51
z tych, co podałeś imho tylko Gerlach, ale nie widzi mi się do garnituru czarna tarcza.
jeśłi bierzesz pod uwagę piloty spoza listy, Laco - jak napisał Tomek - jest dobrą opcją
_________________ Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Sty 2012 Posty: 175 Skąd: Wawa
#27 Wysłany: 2015-03-23, 08:36
Archimede z drugiej ręki za ok 1200 można trafić na obu forach od czasu do czasu. Dlaczego to? Bo IMHO jakość wykonania super, koperta cienka (10 czy 11mm), choć to automat i czuje się, że wszystkie Tissele, zczałym szacunkiem, zjada na śniadanie. Jakoś tarczy, szkła, antyrelfeksu - naprawdę premium.
Jedynym problemem, gdy miałem ten zegarek była wystająco-drapiąca koronka, ale ten problem, to one prawie wszystkie cholery piloty tak mają