Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#1 Wysłany: 2015-03-27, 13:01 Paskujemy Orienta "elegancika"
Witam
Delikwent z firmowym paskiem wygląda tak
W sumie taki kolor paska mu pasuje ale ten jest matowy a lepiej do polerowanej koperty pasowałby taki z połyskiem.
Miałem wolny pasek od Nicka to mu założyłem
Klamerkę z tym paskiem miałem szczotkowaną więc znalazłem nawet motylka 22mm ale pasuje jak kwiatek do kożucha
Dziurki w pasku są za duże do takiej klamerki, szlufka za szeroka na elegancika a i ten motylek bardzo kiepskiej jakości, bez blokady i po lekkim pociągnięciu za pasek się odpina.
Generalnie chciałbym tu elegancki pasek w klimacie firmowego ale lakierowany, najlepiej jakąś gadzinę albo coś gadopodobnego bo te prawdziwe bardzo drogie.
Klamra też by się przydała w takim stylu, może być osobno kupiona.
W sumie coś eleganckiego ale rozsądnej cenie, tak powiedzmy do 200-250 złotych polskich.
Pomożecie?
Może forumowi mistrzowie rzemiosła coś zaproponują?
Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9796 Skąd: z ...
#5 Wysłany: 2015-03-27, 14:00
Woytec napisał/a:
najlepiej jakąś gadzinę albo coś gadopodobnego
Przemek ma fajnego krokolooka - nie wstawię teraz zdjęcia ale gdzieś tam pokazywałem w wątku o Orientach. I jasny i ciemny brąz lakierowany, bardzo fajny.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#13 Wysłany: 2015-03-27, 19:01
Kolekcję Di-Modell też przeglądałem.
Pasują mi Bali KN i Bali Chrono ale ten drugi trochę zbyt masywny.
Bali KN mógłby być ale troszkę dla mnie za krótki
http://www.inter-watch.pl...ali-kn-p38.html
Dzięki mazik77, Luisiana kliknięta i zamówiona
Wszystkim odpowiadającym dziękuję, idą plusiki