#49 Wysłany: 2015-04-02, 18:11
Olać wodotryski i kupić mudmana. Do tego fajny bezel/pasek na wymianę i w kieszeni zostaje Ci parę grubych stów.
Sam tak zrobiłem, kwarcowe mechanizmy w G bez radia robią najwyżej kilka sekund +/- na miesiąc, a bateria wystarcza na 5 lat. A przez 5 lat to ja żadnego zegarka mieć nie będę... a szczególnie plastkowego.
Wypada zatem uznać TS i WC za marketingowy chłyt, na który, jak widać, co niektórzy się nabierają.
Olać wodotryski i kupić mudmana. Do tego fajny bezel/pasek na wymianę i w kieszeni zostaje Ci parę grubych stów.
Sam tak zrobiłem, kwarcowe mechanizmy w G bez radia robią najwyżej kilka sekund +/- na miesiąc, a bateria wystarcza na 5 lat. A przez 5 lat to ja żadnego zegarka mieć nie będę... a szczególnie plastkowego.
Wypada zatem uznać TS i WC za marketingowy chłyt, na który, jak widać, co niektórzy się nabierają.
powiem tak....byłem dzisiaj przeciągnięty po galerii w Bydgoszczy....snując sie po korytarzu zawitałem do kilku salonów...przymierzyłem Ryśka.... nie wiem co Kumotry w nim widzą....zawisł na łapie na 5 sekund i decyzja w zasadzie jest na NIE......może w kolorku innym niż czerń byłoby lepiej.....w sumie nie odrzucił mnie, ale żeby popadać w zachwyt??
inne dże też macałem i żaden mnie nie zachwycił.... i już sam nie wiem co robić...ale najbliżej mi do tego aby olać wodotryski i za mniej niż trzy stówy sprawić sobie mudmana...wraz z czerwonym przebraniem
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Aparat nosi żeby mieć piękny uśmiech.
A za te druty ludzie płacą grube $ w 56??.
wiem jak grube bo mam 2 synów z aparatami starszy już w zasadzie kończy tę przygodę i faktycznie jest efekt
gx56 czarny mierzyłem i odpuściłem po przykrej historii z zegarmajstrem (szkoda wracać do tematu) a pomarańczowy miażdży cyce, ale pomijają fakt niedostępności, podobno strasznie podatny na brudzenie był.