zegarek świetnie się zapowiada, może L2L zbyt dużo
zastanawia mnie co uwzględniono w tym projekcie z prototypu czołgu 7TP, jakaś podpowiedź?
Pozwolę sobie "podrzucić" ewentualną możliwość - wygrawerowanie wzoru ogniw gąsienicy na ogniwach bransolety, może nie wszystkich ale kilku. Z grawerowaną "bransą" czy nie, zarówno idea jak i projekt bardzo mi się podoba i jeśli zdolności finansowe pozwolą, nabędę sobie taki.
Czołg był dość kanciasty więc nie kumam skąd tyle obłości w tym projekcie ? No i moim zdaniem projekt bardzo podobny stylistycznie do innych gerlachów - szkoda że nie ma jakieś nowego powiewu ....
No i oczywiście aak zawsze bez daty
Pies czy kot?: kot
#39 Wysłany: 2015-04-06, 18:19
Kilka zmian.
Grubsze wskazówki.
Pilnik.
Data na 6.
Kajdan imitujący gąsienicę.
[ Dodano: 2015-04-06, 19:20 ]
Zapomniałem.
Fajnie byłoby gdyby pilnik się kręcił.
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#40 Wysłany: 2015-04-06, 18:31
A ja nie rozumiem tego 'parcia' na pilnik To ma być czołg, a nie kolejny retro-lotnik...chociaż, z drugiej strony, był już nurek w kopercie z pilnikiem, będzie parowóz z pilnikiem, to i czołg z pilnikiem może być
Pies czy kot?: pies
Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#42 Wysłany: 2015-04-06, 21:03
Machu napisał/a:
A ja nie rozumiem tego 'parcia' na pilnik To ma być czołg, a nie kolejny retro-lotnik...chociaż, z drugiej strony, był już nurek w kopercie z pilnikiem, będzie parowóz z pilnikiem, to i czołg z pilnikiem może być