Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#51 Wysłany: 2015-04-10, 16:35
Alpinka wymiata ale dozbieranie nie wchodzi w rachubę.
Aktualnie muszę jeszcze alufelgi kupić i takie tam różne na wiosnę duperele więc musiałbym zbierać do jesieni
Seiko klasyk i może już nie dla dzieci, raczej dla młodzieży
Ale jednak trochę przymały.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#53 Wysłany: 2015-04-10, 20:06
Tego w brązie kiedyś co mało nie popełniłem W sumie nadal mi się podoba - tylko tarcza strasznie smutna (tzn prosta) - była też limitka z kanapką a to już zupełnie inna sprawa
Cena chyba ze 100 euro wyższa niż jak brałeś u Cencibela ale teraz kurs niższy a i może o tyle opuści. Pamiętasz jak pisałem, że mi Cencibel poza ebayem sprzedał za prawie 150 euro mniej.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#59 Wysłany: 2015-04-11, 15:57
tempo napisał/a:
Woytec napisał/a:
Trochę się boję tego brązu
W sensie stylistycznym?
Raczej w sensie estetyczno-praktycznym, marketing nazywa to szlachetnym patynowaniem
X-Winda odpuszczam, nie chcę go po raz drugi.
W "relojesexclusivos" nie opuszczają ceny.
Chyba.
Tak ze dwa lata temu pisałem do nich z pytaniem a takiej sprawie to odpisali, że ceny na stronie są stałe.
Raczej w sensie estetyczno-praktycznym, marketing nazywa to szlachetnym patynowaniem
To się akurat nie masz nad czym zastanawiać. Będzie wyglądało jak kupa, waliło jak z zuluskiej chaty, i w porywach jeszcze brudziło mankiet. Ale to wszystko oczywiście szlachetnie, z właściwym indywidualizmem, i generalnie cymes.
Te koperty należy przecierać sokiem z cytryny żeby zlikwidować patynę. Pomaga na około tydzień.
DUŻO lepiej zachowuje się zwykły mosiądz. Nie uwierzyłbym gdyby nie to, że mam dwie koperty, jedną ze "szlachetnego brązu" a w drugiej jest zwykły, mosiężny bezel (prototyp do Wilka).