W prawdziwych Tissotach nie ciurają się bezele, to kalumnia rzucona na dobre imię marki, musi podrupka
Wspaniały kolega GoldBoy nigdy nie sprzedałby nikomu podrupki, ba nawet nie miałby takowej
Rafałku,
Co negocjujesz z Goldim teraz?
Edyta:
AAaaa pewnie chcesz jego czujność uśpić żeby Ci nie przejał Athayi od Wojtka
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-15, 11:49, w całości zmieniany 2 razy
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#17 Wysłany: 2015-04-15, 11:52
no sie własnie tak zastanawiam o co jemu się rozchodzi
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#18 Wysłany: 2015-04-15, 11:52
Szymon napisał/a:
Rafałku,
Co negocjujesz z Goldim teraz?
kalumnie i pomówienia, nic nie negocjuje nie potrafię po prostu obojętnie przejść obok gdy szkaluje się mojego dobrego kolegę
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#19 Wysłany: 2015-04-15, 11:56
Dzięki Latler Ty też jesteś, przysłowiowo wręcz, najlepszym przyjacielem człowieka
Ale do adremu, znaczy gadaj co tam chcesz, bo jutro kwadrat i mogie nieopacznie cuś tam komuś pogonić jeden parchaty mnie molestuje mocno
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#20 Wysłany: 2015-04-15, 11:58
to trzeba gonić parchatego w 3,14 a co on w sumie chce przejąć?
podatek mam do zapłaty suchutki jak pieprz jestem
naprawdę z poczucia sprawiedliwości Cię broniłem
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#21 Wysłany: 2015-04-15, 13:15
Łachudrę chce.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#22 Wysłany: 2015-04-15, 14:20
Dorian06 napisał/a:
Łachudrę chce.
w życiu bym Cię nie chciał nawet na lokaja