Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#61 Wysłany: 2015-04-11, 16:28
ALAMO napisał/a:
To się akurat nie masz nad czym zastanawiać. Będzie wyglądało jak kupa, waliło jak z zuluskiej chaty, i w porywach jeszcze brudziło mankiet. Ale to wszystko oczywiście szlachetnie, z właściwym indywidualizmem, i generalnie cymes.
Te koperty należy przecierać sokiem z cytryny żeby zlikwidować patynę. Pomaga na około tydzień.
Dzięki. Co innego wiedzieć, że coś nie tak a co innego informacja z pierwszej ręki
Te koperty należy przecierać sokiem z cytryny żeby zlikwidować patynę. Pomaga na około tydzień.
Bez przesady, ja pierwszy raz przecierałem po około 3-4 miesiącach. Ale przed przetarciem też nie było tragedii:
A tak wyglądał nowy:
Fakt, że drugi raz nie przecierałem już, bo zegarek poszedł do ludzi, ale naprawdę nie było tragedii z dziadzeniem, nosiłem go 3-4 dni w tygodniu przez ten 3-4 miesiące a nadgarstków antyperspirantem nie smaruję.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#65 Wysłany: 2015-04-14, 19:13
No i obawiam się, że temat na razie odłożony na zaś
Miałem wielką ochotę na tego czarnego Stenka ale oczywiście w sobotę musiałem zamówić alusy z czujnikami i opony a Stenek wypłynął w niedzielę
Teraz mogę sobie co najwyżej Ticino kliknąć
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#66 Wysłany: 2015-04-14, 21:27
Ja póki co bije się z myślami czy sprzedawać stenka... Może jeszcze uda się wycofać
[ Dodano: 2015-04-18, 09:12 ]
Kurna - sam sobie przypomniałem to i tobie tu wrzucę 43mm, w środku automatyczne chrono. Cena po rabatach na pewno w granicach 1,5k. Duża łatwość późniejszej odsprzedaży za pół ceny (sam rozważę _
#67 Wysłany: 2015-04-22, 00:16
Chrono właśnie zostało kliknięte
W związku z nadchodzącymi imieninkami odblokowałem nieco środków, a co tam...
Skłaniałem sie ku Słoniowemu Stenkowi ale w końcu stanęło na czymś innym.
Zegarek jest absolutnie genialny, rzadki, lotniczy automat z chronografem. Podobał mi się od dawna ale powstrzymywał mnie materiał z którego jest wykonany - tytan.
W końcu jednak doszedłem do wniosku, że jeśli w realu wygląda tak, jak na fotkach to i ten tytan nie będzie mi przeszkadzał.
Wszystkim Kumotrom dziekuję za pomoc, plusiki za pomoc kliknę jak wstanę.
PS
Podpowiedzi jest sporo wiec stali bywalcy powinni załapać co zacz a jeśli nie to pokazywane będzie jak przyjedzie