prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#33 Wysłany: 2015-04-22, 23:56
fiuta fajna ale ani ona, ani podium nie spełnia założenia bycia "w miarę" eleganckim...
Jeden militarny, drugi typowo sportowy.
Imo poljot journey najlepszy w tym zestawieniu:
- cena nienajgorsza w porównaniu do innych
- panda zawsze wygląda ładnie (vide ML słonia, poza tym jest dużo ładniejszy ten czarny niż cały biały - sorry Alamo, ale w białym te indeksy wyglądają jak rozsypane po tarczy bez ładu i składu)
- nakładane polerowane indeksy
- jest mega uniwersalny!!!
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#37 Wysłany: 2015-04-23, 07:03
...
MaciekWro, dołóż trochę do X - Winda. Będziesz zadowolony. Miałem 2 razy i byłem zadowolony.
A i prestiż będzie. Zawsze jak Ci się znudzi to na bazarku długo nie poleży.
[ Dodano: 2015-04-23, 08:04 ]
Zapomniałem.
Fiuta nie kupuj. Przecież siara coś takiego nosić.
#38 Wysłany: 2015-04-23, 07:22
Dorian06 napisał/a:
To rzuca cień niepewności na Twoje bycie mężczyzną
...
MaciekWro, dołóż trochę do X - Winda. Będziesz zadowolony. Miałem 2 razy i byłem zadowolony.
A i prestiż będzie. Zawsze jak Ci się znudzi to na bazarku długo nie poleży.
[ Dodano: 2015-04-23, 08:04 ]
Zapomniałem.
Tylko wiesz, że nowy ponad 4 koła kosztuje teraz. A ja swojego mu nie sprzedam
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ten z linku jest już z drugiego rzutu (po 500 sztuk) i różni się od mojego mniejsza iloscią śrubek mocujących dekiel, trochę inna koroną i brakiem szlifu na plytach werku.
No i mój kosztował 2700.
Dużo ale i tak szybko się rozszedł, drugi jeszcze droższy też.
Dziś już dokładnie takiego modelu nie ma.
X - Wind jest piękny, ale jak się tak pobieżnie poszuka to i ponad 5 (http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-HAMILTON-KHAKI-X-WIND-H77616533/5410 http://shop.hamiltonwatch...h77616533.html)
W wolnej chwili poszukam go na rynku wtórnym, tak z ciekawości
_________________ Maciek
Ostatnio zmieniony przez MaciekWro 2015-04-23, 18:56, w całości zmieniany 2 razy