GW 9000 obleci.
Ale jak to po co WC?
Jak to po co TS? Jesteś w Tybecie i Ci bateria pada. I co wtedy?
Jesteś w Tybecie i nie wiesz na jakiej wysokości i co wtedy?
Wstajesz rano po przepiciu, łeb Ci pęka... Patrzysz na zegarek i - O! ciśnienie spada/rośnie! Już wiesz że to nie kac a tylko zmiana pogody
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#66 Wysłany: 2015-04-03, 10:55
Z_bych napisał/a:
GW 9000 obleci.
Ale jak to po co WC?
Wstajesz rano po przepiciu, łeb Ci pęka... Patrzysz na zegarek i - O! ciśnienie spada/rośnie! Już wiesz że to nie kac a tylko zmiana pogody
#67 Wysłany: 2015-04-03, 11:43
Z_bych napisał/a:
GW 9000 obleci.
Ale jak to po co WC?
GW 9000 obleci.
Ale jak to po co WC?
...no i właśnie po to jest to potrzebne.
+100 i dlatego właśnie
m.aciek napisał/a:
Kupi g9000.
do tej pory w zupełności wystarczyła mi punktualność OM i nie sadzę aby coś sie miało w tej kwestii zmienić. Na Kujawach jest płasko jak na stole, na wczasy jadę nad morze znaczy na północ.......więc te wszystkie wodotryski na wuja potrzebne
i nie bez znaczenia jest fakt, że wywalanie circa 1000zł z kolorowymi dodatkowymi obudowami na plasticzaka jest IMO bez sensu.
_________________ lepsze jutro było wczoraj
ekhmmm......ostatnie dwa tygodnie miałem mocno objazdowe, więc wykorzystując tę okazję odwiedzałem gdzie sie dało sklepy z zegarkami....w celu przymiarki jak największej ilości G i Protreków nawet tych, które nie znalazły się w pierwotnym zestawieniu....tak "a nóż widelec" może będzie fajnie......
na łapie wylądowały m.in.: 7900, 9000, 9100, 9010, 9110, 9300, 9200,9400, GD100, GDF100..........i kufffa nic. wiecznie miałem poczucie tandetnego przerysowanego plastiku.
obiektywnie przyznam, że z ww G najlepiej prezentował sie Rysiu...
w Protrekach nie miałem takiego wyboru...udało się znaleźć tylko prg240 i prw2500 i trzeba przyznać, że ten ostatni pomimo wielkiego rozmiaru leżał fajnie. ale nie zaiskrzyło na tyle, żebym go kupił.
BTW były dwa G, które były ....MTG-S1000D-1A (aż spisałem na kartce numery)...fajny metalowy...mniam, ale 3300zł
i jeszcze superowy żółty GWN-1000....yyyy 2,3kzł
i tak właśnie się wyleczyłem z plasticzaków w sposób ostateczny
bede szukał innych opcji...podczas rekonensansu COŚ mi wpadło w oczy...juz mi kiełkuje
Najbardziej zaskoczył mnie pozytywnie rysiek i pomarańczowy 5600 w negatywie a rozczarował mnie mud i rangeman...ale nie zmienia ogólnego braku przekonania do tej stylistyki...a miało być tak pięknie