Jeśli Perfecta nosi prezes dość dużej i znanej spółki, którego czasami spotykam, to o czym my tu mówimy?
A kto broni prezesowi...choć to bez znaczenia czy to prezes czy nie.
My jesteśmy "nienormalni" więc nie jesteśmy obiektywni.
To co my piszemy o prezesie takim przykładowo to ktoś kto jest takim zboczeńcem jak my (w modzie, autach, okularach przeciwsłonecznych itd.) może pisać o Tobie.
Analogicznie o każdej rzeczy jakiej używasz można traktować tak jak my o zegarkach...
#33 Wysłany: 2010-08-11, 10:08
+1 pisar... słusznie prawisz...
Blaz [Usunięty]
#34 Wysłany: 2010-08-11, 22:24
A ja się nie zgodzę. Dokładniej chodzi o to, że prezes ów kulturalny jest, obyty w świecie, inteligentny, oczytany. Malarstwo polskie kolekcjonuje, jakieś ceramiki. Po garnitur lata od jakiegoś krawca w Londynie. I od dosyć wszechstronnego człowieka oczekiwałbym również pewnej wiedzy dotyczącej zegarków. Dba praktycznie o każdy szczegół dotyczący ubrania. Z wyjątkiem zegarka. Dla mnie jest to zgrzyt.
lecz chyba tylko stalowy. BTW to ten sklep (zresztą nie wysyła do Europy) się zorientował i podniósł cenę (poprzednia wynosiła 219 usd). Ceny z ebaya, oscylujące w okolicach 400 usd, są istotnie chore
waldii [Usunięty]
#38 Wysłany: 2010-08-21, 19:07
Trochę z innej beczki.Mianowicie jak wiadomo ostatnio jest wysyp samurajów z tego właśnie sklepu.Wszystko byłoby ok tylko na deklu ma coś co mnie zaciekawiło.Jest to napis Malysia movt i nr mechanizmu.
Spotkał się ktoś z Was z takim napisem?
Może to model typowo na USA?I z tąd inne oznaczenie modelu,brak niebieskiej naklejki no i ten napis?
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#39 Wysłany: 2010-08-21, 19:27
waldii napisał/a:
Jest to napis Malysia movt i nr mechanizmu.
Spotkał się ktoś z Was z takim napisem?
Może to model typowo na USA?I stąd inne oznaczenie modelu,brak niebieskiej naklejki no i ten napis?
ja mam taK
Scuba diver's 200.
SEIKO
7s35-0080
nr seryjny
st-steel
.....podobno był wysyp podrabianych skx'ów na ebay .......hmmmmm....
Blaz [Usunięty]
#40 Wysłany: 2010-08-21, 19:28
Jeśli chodzi o Samuraie to pamiętam, że część była produkowana w Malezji. Może to o to chodzi?
waldii [Usunięty]
#41 Wysłany: 2010-08-21, 20:04
Tak to wygląda.Nie sądzę,że to podróba ale też nie spotkałem się z takim deklem.
Muszę pogrzebać o co chodzi.