Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14427 Skąd: Gliwice
#17 Wysłany: 2015-05-17, 14:37
Daito, Bestia jest nieco większa od żółtego Air Divera, ale nie jest to przesadnie wielki zegar- sam bezel ma ok. 44mm. Zresztą, zawsze możesz podjechać i przymierzyć- wziąłbyś też parę swoich do pomacania
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#20 Wysłany: 2015-05-17, 15:48
Daito napisał/a:
A tak z krystalicznie czystej, niczym łza dziewicy, bezinteresownej męskiej ciekawości zapytam dlaczego nie Lew&Huey?
Szczerze?
Bo mnie też się podoba, wahałem się pomiędzy nim a Prometheusem i ciągle wolałbym go mieć jako pierwszy
Wygrał ten drugi bo żółty, większy i bardziej "wakacyjny" (Orthos to taki deskdiver bardziej) ale L8H wciąż chodzi mi po głowie.
Jak ci pasuje to bierz, przynajmniej zobaczę na nadgarstkowych
A tak BTW, jakby kolor Orthosa się znudził to mo.żna do niego dokupić tarcze na wymianę
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#30 Wysłany: 2015-05-17, 18:53
Do Orthosa sam się prxymierzalem
Już nawet prawie kupilem, na WUS człowiek z UK sprzedawal, ale wyczytalem gdzieś że bransa jest za długa i nie da się skrocic na mój rozmiar
Więc bierz, będzie info z pierwszej ręki, a jak coś to odkupie za pół ceny
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused