#1 Wysłany: 2015-05-25, 07:17 Nautec No Limit CO QZ/RBSTSTCA-SC
Witam serdecznie wszystkich, mój pierwszy post na tym forum
Chciał bym was zapytać koledzy i koleżanki czy ktoś z was miał może styczność z firmą Nautec No Limit jak wykonanie i samo działanie tego zegarka ?
Bardzo spodobał mi się ten model który podałem w temacie: http://allegro.pl/50-zega...5179503798.html i chciał bym go zakupić ale nie wiem czy jest on warty swej ceny ze względu na to że za dużo nie wiem o tej firmie lecz designem bardzo mi pasuje
Pomóżcie i doradźcie czy warto wydać 800zł za zegarek tej firmy.
Pozdrawiam
Miskovsky
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
a co do zegarka to u nas zasada jest taka że jak się podoba to się kupuje - generalnie marka zegarka nie ma znaczenia na tym forum. Nie tworzymy piramid prestiżu itp. Podoba się kupujesz, nie podoba to po co kupować - można znaleźć bardziej zyskowne formy lokowania kapitału.
Co do ceny to zawsze warto poguglować za nim po świecie czy chociażby Europie ponieważ ceny zegarków nowych w naszym kraju przeważnie są o wiele wyższe niż gdzie indziej a i używkę można czasami gdzieś znaleźć w lepszym stanie lub cenie.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#5 Wysłany: 2015-05-25, 14:15
To może ktoś z was pomógł by mi znaleźć dokładnie taki sam wzór i model gdzieś taniej spoglądałem na ebayu ale niestety nie znalazłem tego wzoru a zegarek strasznie mi się podoba
[ Dodano: 2015-05-25, 15:21 ]
Znalazłem na amazonie za 193$ więc różnica 80zł + koszta przesyłki do Polski. Ma ktoś z was zegarek z tej firmy i sobie go chwali ?
#11 Wysłany: 2015-05-25, 20:16
@Słoniu znalazłem taki z Invicta i również designem mi się spodobała, tylko teraz pytanie czy dostanę ten model gdzieś u nas w kraju czy zostaje mi amazon i jak się to tam ma z przesyłką cłem itd ?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#12 Wysłany: 2015-05-25, 21:01
Przyjacielu, ależ ten zegarek jest paskudny ... A do tego irracjonalnie drogi ... Nie idź tą drogą ;/
W zakładanym budżecie możesz spokojnie poszukać sobie lepszy zegarek.
Zerknij w stronę Seiko. Znajdziesz tam naprawdę dużą ofertę chrono, za przyzwoitą cenę.
To tylko kilka przykładów. Warto też poświęcić parę chwil, by przebrnąć przez poszczególne wątki na forum.
Może tam uda Ci się coś interesującego wyszukać ? Wierz mi, za kwotę 800 zł, masz naprawdę spore pole do popisu.
Zastanów się dwa razy przed zakupem
[ Dodano: 2015-05-25, 22:08 ]
Tu możesz zerknąć jeszcze :
W przypadku pozycji pierwszej i trzeciej, masz raczej pewne opłaty celne, więc wkalkuluj to w cenę.
W przypadku DutyFree Island, nie zdarzyło się chyba żadnemu z kolegów zapłacić dodatkowych opłat
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ostatnio zmieniony przez Elix 2015-05-25, 21:09, w całości zmieniany 1 raz