#1 Wysłany: 2015-06-14, 11:41 Gumowy pasek na damską witkę
Kumoterstwo drogie....
Niewrogo przejąłem damskiego PADI-ego no i bransa bransą, ale jakiś gumowy pasek też by się do niego przydał. Problem jest ze znalezieniem czegoś co spełni kryteria rozmiarowe i jednocześnie nie bedzie wyglądało jak kupa po jagodach.
Zegarek jest taki:
W uszach ma to to 16mm no i witka, na którą jest zakładany ma circa 14,5cm obwodu.
Natknął się ktoś na jakieś sensowne, gumowe paski dostępne w takich rozmiarach?
Może Halinka coś wie na ten temat?
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-14, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Szymon [Usunięty]
#3 Wysłany: 2015-06-14, 11:56
kornel91,
Widziałem paski tego typu. Raczej nie jestem gorącym zwolennikiem bo na zywca wyglada to tak se, no i chyba ten to trochę za duzo niebieskiego w niebieskim patrząc na kolor tego PADIego.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 2015-06-14, 17:05
Szymon napisał/a:
Niestety, jednym z powodów mojej dużej sympatii do nato jest niemożność znalezienia sensownych gumowych pasków o szerokości "damskiej" i długości nadającej się na mój nadgarstek, a nie łydkę...
Szymon [Usunięty]
#5 Wysłany: 2015-06-14, 17:09
halina napisał/a:
Szymon napisał/a:
Niestety, jednym z powodów mojej dużej sympatii do nato jest niemożność znalezienia sensownych gumowych pasków o szerokości "damskiej" i długości nadającej się na mój nadgarstek, a nie łydkę...
No to ciężka sprawa będzie...
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14427 Skąd: Gliwice