#1 Wysłany: 2015-06-21, 15:54 Pierwszy zegarek dla nastolatka
Cześć!
Planuje zakup zegarka. Mam 16lat, wybieram się do technikum, gdzie będę chodzić w garniturze. Myślę, że zegarek doda mi troche elegancji .
Kompletnie jestem zielony w sprawie zegarków.
Moglibyście mi coś doradzić? Ma to być w przedziale od 100-300zł. Aczkolwiek chciałbym wydać jak najmniej, chyba że mocno uargumentujecie mi dlaczego lepiej wydać więcej za zegarek.
Hm, a co jeżeli zegarek by mi się popsuł a zostałby zamówiony z allegro? Jak go potem reklamować? Co jak np. po roku nie odnajdę sprzedającego i będę musiał się borykać ze zepsutym zegarkiem?
Hm, a co jeżeli zegarek by mi się popsuł a zostałby zamówiony z allegro? Jak go potem reklamować? Co jak np. po roku nie odnajdę sprzedającego i będę musiał się borykać ze zepsutym zegarkiem?
Droga Mlodziezy,
na takie pytania to odpowiedzi sa na ogol w warunkach sprzedazy, nie ma co mirmilowac...