Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 30 Lip 2012 Posty: 777 Skąd: Maryland, USA/Płock
#17 Wysłany: 2015-07-08, 16:14
Zebys nie mowil ze tu nie pomagaja ... a nastepnym razem to przelec po forum, bo tam jest "Koledzy pomozcie" i zobacz jak sie takie posty robi, zaczynajac od pytan do samego siebie ... Co che? Jaki przedzial cenowy mnie interesuje? Jaki metalbym chcial (albo nie metal)? Czy znalazlem jakiesWYRAZNE zdjecia wzorca? Jaka wielkosc zegarka? Czy zalezy mi na marce?
A nie takie swizdu-pizdu i potem jeszcze foch Nastepnym razem wejdz na https://goo.gl/nsjU66
No, na bielutką, królewską rączkę z gestem będzie jak znalazł na plaży w Turcji. Nie zapomnij tylko wasza królewska maść, ze w tym roku zegarki nosi się z metkami.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#26 Wysłany: 2015-07-16, 07:31
Z_bych napisał/a:
No, na bielutką, królewską rączkę z gestem będzie jak znalazł na plaży w Turcji. Nie zapomnij tylko wasza królewska maść, ze w tym roku zegarki nosi się z metkami.
.........a ja myślałem, że mam zryty beret
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Uwielbiam Polaków, trzeba trochę sie ponaśmiewać, po dogryzać bo przecież bez tego by sie nie obyło, prosiłem o pomoc, zaoferowali ją nieliczni reszta to typowe śmieszki z osiedlowego bazaru, pozdro i dzięki dla pomocnych big up!
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#28 Wysłany: 2015-07-16, 16:52
jimmy napisał/a:
Z_bych napisał/a:
.........a ja myślałem, że mam zryty beret
Człowiek żyje czasem w błogiej nieświadomości.
#29 Wysłany: 2015-07-16, 17:16
MONEYK1NG napisał/a:
Uwielbiam Polaków, trzeba trochę sie ponaśmiewać, po dogryzać bo przecież bez tego by sie nie obyło, prosiłem o pomoc, zaoferowali ją nieliczni reszta to typowe śmieszki z osiedlowego bazaru, pozdro i dzięki dla pomocnych big up!
Oj, ale trochę dystansu, Kolego!
Nikt tu nie natrząsa się złośliwie, jednak musisz wiedzieć, że większość kumotrów ma tutaj inklinacje do czarnego humoru.
Poprzez rzucanie takich, a nie innych rad chcą Cię sprowadzić na jasną stronę mocy, czyli zegarków, które mają jakąś wartość samą w sobie, a nie tylko w $.
Ja też trafiłem tu jako lamer nie mający pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, ale już po paru tygodniach czytania forum zajarzyłem, co warto kupić, a co jest "szajsem".
I przed tym "szajsem" chcą Cię koledzy ostrzec tak między wierszami...
Ostatnio zmieniony przez rafiosso 2015-07-16, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka