Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9796 Skąd: z ...
#62 Wysłany: 2015-08-07, 11:21
To grzech było nie wziąć za tyle. Jakbym nie miał to bym wtedy łykał, ale mam i nie oddam
A moze poszukać jeszcze po taniości gdzieś wersję JDM?
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#63 Wysłany: 2015-08-07, 11:22
All napisał/a:
goTomek,
A może podasz jakieś inne eleganty. Jakoś mnie Certina nie przekonuje. Co do tych 45 mm na nadgarstku na EDC to chyba rzeczywiście za dużo. W sumie sam juz nie wiem
Nie muszą być eleganty, jakis mniej oczojebny diver na codzienny zegarek też się nadaje, ale akurat M-Force do tej kategorii nie należy, a juz na pewno nie żółty
Takie moje np:
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Udało mi się przymierzyć zegarki w okolicach 45mm i powiem, że leżą okej, ale chyba na EDC rzeczywiście za duże. Chociaż ten Citek ale mam teraz przez was mętlik w głowie
[ Dodano: 2015-08-07, 14:37 ]
goTomek napisał/a:
All napisał/a:
goTomek,
A może podasz jakieś inne eleganty. Jakoś mnie Certina nie przekonuje. Co do tych 45 mm na nadgarstku na EDC to chyba rzeczywiście za dużo. W sumie sam juz nie wiem
Nie muszą być eleganty, jakis mniej oczojebny diver na codzienny zegarek też się nadaje, ale akurat M-Force do tej kategorii nie należy, a juz na pewno nie żółty
Ohoho. Jakoś przeoczyłem Twój post. Przyznaję, że masz rację 45mm w żółtym to za dużo . Mało oczojebne divery. Hmm do nich na pewno pisze się ten Obris Morgan, ten Aevig tez cudo. Citek tez ok. Pierwszy Orient do mnie nie przemawia.
EDIT : Ciekawe jakby ten Citek wyglądał. Oczojebny to on nie jest.
_________________ "Non omnis moriar, multaque pars mei"
~Horacy
Ostatnio zmieniony przez All 2015-08-07, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
#75 Wysłany: 2015-08-14, 08:02
Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale jestem na wakacjach i dopiero teraz udało mi się uzyskać dostęp do internetu. Więc tak, prawdopodobnie kupię Orbisa lub... G. Gerlacha Otago.
_________________ "Non omnis moriar, multaque pars mei"
~Horacy