Ten Kienzlak już dawno poszedł "do ludzi", nawet nie żałuję. Pomógł mi sfinansować Poliota chrono
Żółci Niemcy poluminowali mu tylko wskazówki, w środku chodził wołek roboczy Miyoty.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2010-08-29, 11:12, w całości zmieniany 2 razy
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
puszcza [Usunięty]
#72 Wysłany: 2010-08-29, 17:08
Cytat:
A gdzie się podział założyciel tematu?
Spokojnie, czytam Was
chomior, Kienzle zacnie się prezentuje. Jak byś chciał się go pozbyć, wiesz gdzie pisać, co nie? Nawet bez bransolety.
Tak sobie myślałem, że warto by zajrzeć na TaoBao, ale niestety na moim PC nie zdołałem odpalić tej strony. Pakietów językowych nie mam zainstalowanych i nie mogę znaleźć CD od XP`ka. Można jakoś inaczej odpalić ta stronkę? A może ktoś z Was się niedawno tam rozglądał w tym temacie?
I jeszcze jedno. Mógłby mi ktoś z Was wskazać temat na forum, gdzie znęcaliście się nad Fejkami?
Pozdrawiam!
puszcza [Usunięty]
#73 Wysłany: 2010-08-30, 18:52
Sorry za OFT, ale...
Niby zainstalowałem Chińskie znaki, ale na TaoBao nie wyświetla mi większości zdjęć. To jest normalne? Mają prawie same aukcje bez fotek?
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy