Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 222 Skąd: miasto innowacji
#35 Wysłany: 2010-08-29, 18:38
Do suwaka logarytmiczmego jest osobna instrukcja jak mnożyć dzielić przliczac jednostki itd. Czyli da się z nego skorzystać, a inna sparwa kes to co.
Kiedyś piloci z tego korzystali stad te zegarki takie "Braitlingow"
_________________ Fan zegarków Casio
Blaz [Usunięty]
#36 Wysłany: 2010-08-29, 19:31
Jedyny mój chrono, który miałem, był biały, więc może taki?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#39 Wysłany: 2010-08-29, 19:37
Cytując klasyka : brakuje tylko, by na tarczę nasrać i wypuścić węża . Ale ten model aż tak nie odrzuca, jak choćby wyżej pokazane Parnisy pseudobreitlingowe.
A Alphy Paul Newman pan nie chcesz?
Kwarcok nie daje takiej radochy jak mechaniczny zegarek, co doskonale zresztą wiesz patrząc na Twoją kolekcję A tutaj zacny werk- Seagull ST-19, ręczny naciąg, pasuje i na bransoletę i na pasek, i na sportowo i na elegancko. Sam mam już od dłuższego czasu na nią ochotę
Zresztą zobacz i oceń sam:
Moim zdaniem czarna wersja nie ma w sobie tyle uroku co biała.
Rudolf- miałem już kilka podejść i mimo wszystko kwarc szybko szedł do ludzi...jakoś się mnie nie trzymają Choć w najbliższych planach mam kolejną bateryjkę, ale tym razem raczej ze względów praktycznych