Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#18 Wysłany: 2015-08-27, 19:38
No nie wiem, 139 gramów z gumowym paskiem to chyba nie jest dużo?
Nie mam wagi precyzyjnej w domu ale tu tak podają
http://watchreport.com/prometheus-piranha-review/
Tak na odczucie to normalny, z gumą dużo lżejszy od każdego divera z bransoletą.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#19 Wysłany: 2015-08-27, 22:47
O zgrozo...że taka peopozycja ode mnie...ale jak żółty z czarnym to Aquatimer
Wiem, że trochę duży...drogi i wogóle...są też mniejsze dwukoronkowce, ale mnie tak już się nie widzą... A tak w sumie to żółtki mało praktyczne ma codzień są
Wiem, że trochę duży...drogi i wogóle...są też mniejsze dwukoronkowce, ale mnie tak już się nie widzą... A tak w sumie to żółtki mało praktyczne ma codzień są
A bo to skomplikowana sprawa z tym budzetem, jako że jedna żółto-czarna zabawka do mnie zdąża to specjalnego ciśnienia na następny zakup nie ma, bardziej takie wybadanie terenu pod kątem przyszłego targetu. Chociaż jakby sie trafił jakiś fajny niskobudzetowy pomysł to moze i teraz
Póki co to najbliższe ideału było damasko i powiedzmy że ono jest górna granicą ( aczkolwiek od razu mówie że nie mam pojęcia ile ten model kosztuje , bardziej opierając sie na tym po ile był na bazarku inny model)