Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#46 Wysłany: 2010-08-30, 15:08
Alfa jest niesamowita ale wybór kwarca z racji wygody zapadł. Białasek ma być dość często noszonym zegarkiem ale jak większość z Was lubię co jakiś czas coś innego ponosić a przestawianie, ustawianie daty itp. jest bardzo wkurzające. No i Alfa nie ma datownika i jest to w moim wypadku raczej minus. Nie używam kalendarzy i z datownika na zegarku korzystam dość często stąd tak rzadko noszę Romka chrono czy Aviatora. Datownik to dla mnie bardzo ważny element sikora
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#53 Wysłany: 2010-08-31, 12:43
Zacząłem się usamodzielniać. Wczoraj dostałem e-kartę mBanku na doładowania, założyłem konto na eBayu i PayPalu, dodałem do PP kartę i ją aktywowałem...
Trochę krucho u mnie z w pełni gramatycznym angielskim ale w końcu trzeba się przemóc i zacząć pisać w tym języku. A nawet jak zaczne pisać w stylu Kalego (Kali chcieć, Kali móc) to i tak mnie powinni zrozumieć
Tak więc na wody Zatoki wypłynął kolejny rekin, choć sądząc po wadze to raczej wieloryb
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#55 Wysłany: 2010-08-31, 13:18
Tomirek napisał/a:
A nawet jak zaczne pisać w stylu Kalego (Kali chcieć, Kali móc) to i tak mnie powinni zrozumieć
Przede wszystkim tak powinni Cię zrozumieć. Jak napiszesz piękną angielszczyzną to gwarantuję, że nie zrozumieją (no chyba że dołączysz obrazki).
Na początku próbowałem się starać (ładnie stylistycznie zdania itd) ale jak mi kilka razy odpisał "sorry my friend but i don't understand" to teraz już piszę jak z translatora i dodaję obrazki