niż Nighthawk. Co sądzicie o w/w, cena malutka, ciekawe dlaczego aż tak mała. Kwarc-mi odpowiada jak mówiłem, więc jeśli to jedyny mankament to mi pasuje.
Tylko 2 sztuki zostały, trzeba się spieszyć
Cześć chłopaki.
Zegarek doszedł, powiem tak, całkiem fajny, ale faktycznie rozmiarowo porażka.
Akurat mam o tyle pecha, a w tym przypadku trochę szczęścia, że mam mały nadgarstek, więc cała prezencja nie jest najgorsza, no ale bez szału.
Co mogę powiedzieć- wykonanie bardzo dobre jak za taką cenę, zostawić sobie go zostawię, no ale trzeba szukać czegoś innego.
Tylko czego znowu? Teraz mam dwa wyjścia, albo dwa sikory, które łącznie dadzą budżet 600zł(jednak muszę tą stówkę odbić z tych 700zł, bo jednak trochę poszło na tą Invictę), albo jeden mniej więcej do tego budżetu.
Apropo dwóch, czemu o tym wspominam, bo jak skóry nie brałem pod uwagę to teraz biorę, ale jakoś bardziej na jakieś okazje okolicznościowe. Przy moim trybie życia, a już kiedyś miałem(w sumie to wciąż mam starego Timexa)skóra nie zdaje egzaminu, po prostu za bardzo aktywnie żyję, czasem dwa treningi dziennie, prysznice a nie ma czasu się zastanawiać czy zegarek jest ściągnięty i czy na pewno nikt mi go zwinie z szatni
Co możecie więc zaproponować, idzie znaleźć w budżecie w/w dwa ciekawe zegarki, czy póki co jeden- codzienny a później myśleć o jakimś nieco droższym(ale bez szału) skórzanym?
Dzięki za wcześniejszą pomoc z Invictą, moja wina, że trochę nie sprawdziłem rozmiaru, ale jakiejś tragedii na prawdę nie ma, bo bardzo przyjemny zegareczek, a i nawet ten rozmiar ma swój urok, ale nie na codzień
A właśnie o tym pomyślałem, że w sumie lepiej konkretniejszą sztukę kupić i ewentualnie dokupić pasek, po co się rozdrabniać na dwie gorsze póki co.
No to nie wiem,
http://www.swiss.com.pl/s...t=400&width=340
nawet mi się podobają te Festiny, ale faktycznie jakieś takie zbyt "wylansowane".
Przeglądam sklepy ale nic ciekawego nie widać.
[ Dodano: 2015-09-21, 21:43 ]
A właśnie o tym pomyślałem, że w sumie lepiej konkretniejszą sztukę kupić i ewentualnie dokupić pasek, po co się rozdrabniać na dwie gorsze póki co.
No to nie wiem,
http://www.swiss.com.pl/s...t=400&width=340
nawet mi się podobają te Festiny, ale faktycznie jakieś takie zbyt "wylansowane".
Dosyć ciekawy, cenowo też koło 550zł, więc bardzo przyzwoicie.
Co sądzicie? Chociaż brakuje jakiegoś innego kolorka dla kontrastu, jeszcze kilka opcji poszukam bo średnio zapisałem w notatniku i nie mogę znaleźć teraz
Swoją drogą akurat na zdjęciu wyszło dobrze, bo po prostu zrobiłem zbliżenie, z daleka nie wygląda aż tak fajnie, na potwierdzenie- żona chce sobie go przywłaszczyć, mówi, że dla niej idealny
[ Dodano: 2015-09-30, 20:29 ]
Odświeżam panowie, proszę o pomoc!!
Ostatnio zmieniony przez MajkMajk 2015-09-23, 21:48, w całości zmieniany 2 razy