Jakbyś sobie wziął wersję z gumą, to byś miał idealny zamiennik dla Veloci
[ Dodano: 2015-10-08, 10:00 ]
Woytec napisał/a:
Mogę się na Szturmańca wymienić, a co tam, niech stracę
Czymaj, czymaj, kiedyś Ci złożę absurdalną propozycję korupcyjną na tego szturmańca
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Szymon [Usunięty]
#93 Wysłany: 2015-10-08, 10:13
Iks napisał/a:
Tomek napisał/a:
Numero uno to plasticzany Tissot, kwintesencja brzydoty, IMHO
O to to!
Np. Certina też jest IMO mocno takase, (ale wiem, że ciekawą pandę ciężko znaleźć, więc tu na miękko), Xicorr , a inne nie wiem czy jeszcze są, ale nurki masz ogólnie jakieś takie bezjajeczne, aviator, vodolaz czy strzały chwilowe w postaci Ingersolli, albo tej Invicty . A z drugiej strony mega kontrast, ale tak mega, że bytu tej drugiej części nie pojmuję - Hami, Maurice, Stenki - marina i pilot chrono, Armand, Żubr, DS1 + to co puściłeś nie wiem czemu, czyli ten orient z rezerwą, kemmner, nawet zielona patelnia.
No kurde nie mogę do tego dać innego komentarza niż:
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#99 Wysłany: 2015-10-10, 20:47
powiedzmy 4.5k (po sprzedaży veloci-t).
X-wind - no nie do końca to jest to. Wiele razy się łamałem (nawet w zeszły weekend snajpera wyłączyłem) - ale to chyba nie to czego szukam. To samo X-patrol.
Słoniu ma chyba jakąś awersję do X-winda, a to jest jeden z najfajnieszych chroniaczy na rynku, nie bez kozery Hamilton go tłucze od lat - a cena rośnie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#104 Wysłany: 2015-10-10, 20:58
Nosi mnie bo PRSka dostępna będzie dopiero w listopadzie. Może jakoś wytrzymam ten miesiąc i potem chyba pomyślę nad X-windem/Denissovem/Striela/Atlanticiem i ewentualną sprzedaż Tissota.
Każdy ma inny gust Łukasz ale xicorr, tissot nawet nie mają do niego startu. Mechanizm z wydłużona rezerwą do 60h piękne indeksy. Może brak AR troszkę obniża wartość ale do 4,5 k nie ma konkurencji IMO.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos