Wpadła mi w ręce koperta produkcji M.R.P., na dekielku oznakowana jako 503.305. Jakoś nie mogę trafić na zdjęcia kompletnego zegarka, który byłby opakowany w taką właśnie kopertę. Dodatkowo dochodzi skala, której istnienie uświadomiłem sobie dopiero po rozpakowaniu przesyłki. Może ktoś, kiedyś...
W zasadzie chodzi mi głównie o naprowadzenie na to jakiej tarczy i wskazówek do niego szukać, bo jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Coś w stylu Squale 1553?
Delikwent poniżej:
Squale 1553:
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#4 Wysłany: 2015-10-13, 17:43
.........więc punkt zaczepienia już jest
...........tak ja już napisałem w odpowiedniej skrytce , koperta Monnin 503.305 dedykowany był przede wszystkim dla Heuera Ref. 980.023N/L 1000m.
Za sprawą MRP SA w koperty upychano inne marki z Sinnem ref 801 a i Squale Spirotechnique na czele. Z zacniejszych należy wspomnieć o Zodiacu i Dodanne. Wszystkie zegarki miały wodoszczelnosć na poziomie 500-1000m.
............rozwijajmy temat bo warto
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2015-10-14, 07:29, w całości zmieniany 2 razy
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#5 Wysłany: 2015-10-14, 07:54
No ładne kwiatki
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Nieprzebrana ilość modeli, często zapomnianych producentów, tylko żadnego zdjęcia wersji ze skalą
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2015-10-14, 09:05, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#9 Wysłany: 2015-10-14, 09:53
........no i przypominałeś mi o CWC. Ten wojak spać mi nie daje i wyprzedza dwie pozycje z listy
Zacna gromada..............nie dokładaj więcej, coby niektórym ciśnienia nie podnosić
Rmaya, dzięki.........jest jakiś trop. BRAWO!
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
rmaya, wielkie dzięki! Wygląda na to, że to identyczna koperta (poza powlekaniem oczywiście) Nie przypuszczałem, że tak szybko się znajdzie jakieś odniesienie.
Duże dla Ciebie!
jimmy, już koniec ze zdjęciami
rmaya, wielkie dzięki! Wygląda na to, że to identyczna koperta (poza powlekaniem oczywiście) Nie przypuszczałem, że tak szybko się znajdzie jakieś odniesienie.
Duże dla Ciebie!
jimmy, już koniec ze zdjęciami
......szybko poszło
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#15 Wysłany: 2015-10-14, 11:02
Kasamene, wiem spoczko w robocie tylko jestem jak zacząłem pisać to jeszcze nie było odpowiedzi rmayi, ale w trakcie miałem nalot debili jakby jakis autobus do psychiatryka się rozbił w okolicy no i jak napisałem to było pozamiatane