Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#1 Wysłany: 2015-10-17, 20:46 I.N.O.X - który?
Witam
Czarny już był ale prawie same czarne w pudełku więc już go nie ma.
Pomimo niekoszerności tego, co w środku bardzo dobrze mi ten zegarek leżał na ręce, jego koperta jest najwygodniejsza i najlepiej wykonana ze wszystkiego, co kiedykolwiek nosiłem a zakręcanie koronki to sama przyjemność.
Wygląda też dobrze więc rozważam zmianę na inny kolor.
1 - Niebieski
2 - Khaki (czy tam oliwkowy, zielony...jak tam ten kolor się nazywa)
3 - Żodyn, weź...
Mam zagwozdkę bo niebieski trochę bardziej mi się podoba a z kolei oliwkowy mniej oklepany i każdy brązowy pasek do niego podpasuje.
Dopuszczam też zakup czegoś zupełnie innego w podobnej cenie.
Pomożecie?
PS
Napiszę jeszcze tylko, że czerwona INOXa wersja odpada, kompletnie mi nie leży.
Jak koperta pasuje to Imo nieieski. Fajna koperta i zegarek niczego sobie. Chyba, że sprzedałeś casio to może G. Masz dużą rękę to za 2,1 k mozna kupić GWG-1000.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#11 Wysłany: 2015-10-17, 20:58
Nie pomagacie specjalnie bo nie mam pojęcia czym go zastąpić
Jak się przerzuciło tyle zegarków to nawet dobry gust nie pomoże (jesli jest ) bo albo już był, albo się nie podoba albo, co najczęstsze, za drogi
A GWG-1000 za drogi, nawet gdybym go rozważał bo nie po to sprzedałem dżiszoki
Edit
Bulova mi się nie podoba (pomimo fajnej koperty) a ten powyzej za drogi chyba...