Co sądzicie o takim homarze, który do złudzenia przypomina Jaeger LeCoultre Master Reserve de Marche? Wiem, że na tarczy trochę nas**ne, ale jakoś w tym modelu o dziwo nie przeszkadza mi to wizualnie, a występujące kompilacje dość przydatne. Miałby być to zegar na co dzień, nie typowa garnitura, tylko coś bardziej eleganckiego. Jakieś konkluzje, inne propozycje? Aktualne żadnego czasomierza z białą tarczą nie posiadam w "kolekcji" .
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#5 Wysłany: 2015-10-25, 11:54
Tomek napisał/a:
krawiec napisał/a:
Co sądzicie o takim homarze, który do złudzenia przypomina Jaeger LeCoultre Master Reserve de Marche?
Wg mnie za bardzo "czerpie", nie kupiłbym
Ale jak Tobie to nie przeszkadza ..
Brzydki, jak i oryginal. Ale jak sie podoba , to brac.
W razie czego nie takie paskudztwa znajdowaly swoich amatorow na bazarku.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
krawiec [Usunięty]
#6 Wysłany: 2015-10-25, 13:52
Tomek napisał/a:
Wg mnie za bardzo "czerpie", nie kupiłbym
Ale jak Tobie to nie przeszkadza ..
Nie przeszkadza mi to wcale.
Zna ktoś może jakieś inne alternatywy podobne stylistycznie do JLC?
Na tarczy nie musi się aż tyle dziać, takie modele jak na zdjęciu niżej też mi się strasznie podobają, tylko w kolorze stalowym, złoto odpada: