Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2015-10-29, 10:38
Dla mnie też, choć wszystkie wyglądądają dobrze.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#6 Wysłany: 2015-10-29, 13:51
Myślę że za mały - ale jeśli Ci się podoba to najlepiej sam sprawdź bo Cię to będzie męczyć... Ja bym brał albo białego albo zielonego...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#7 Wysłany: 2015-10-29, 13:55
a gdzie Ty tam buiałego widzisz?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Lis 2012 Posty: 566 Skąd: z lasu.
#11 Wysłany: 2015-10-29, 16:55
Miałem wszystkie i czarny na kajdanie najlepszy (choć kajdan zwijany to i tak fajny). Paski nato można sobie dokupić, bo fabryczny nylon szybko się zużywa .
PS
Co do innych...zielony najgorszy. O ile na zdjęciu fajnie wygląda, to na żywo jest straszne blady (jak wyblakły). Granatowy i piaskowy super, ale tylko okazjonalnie. Ja EDCtowałem czarnego i na pasku i na kajdanie. Tarcza jest super, czerń mocno nasycona i robi świetne wrażenie. To tyle ode mnie
PS 2
tomaliusz napisał/a:
No dobra ale Ktoś ma fote na ręku jak to wygląda?
Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2015-10-29, 17:04, w całości zmieniany 2 razy