Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#18 Wysłany: 2010-09-03, 21:34
Ja bym brał - któregoś z poljotów
Masz w nim stalową kopertę dzięki czemu będzie służyć jeszcze wiele lat
Osobiście wziąłbym białego (na początku się zdziwiłem to czarną obwódką ale potem doczytałem opis) bo czarnego już posiadam
edit
Jak będziesz brać automat warto dowiedzieć się czy miał jakiś przegląd (warto szukać takie po przebytym), bo inaczej czyszczenie, smarowanie automatów to minimum 60 zł (dla nowych klientów i 80-100) i nagle ci się robi zegarek 2 razy droższy na wejście
Kyle - mam taką rakietę (mój stary avatar ), drugą ma mój syn widziałem jeszcze kilka i wszystkie miały chromowane koperty a ta ma złoconą - cusik mi tu zalatuje przekładką!
Ale jeśli ci się podoba to bierz! 2614H to prawdziwy wołek roboczy. Jeśli rzeczywiście był niedawno serwisowany to bez wahania można dać ok. 60 zł
dzięki Darek. Chromowana szczerze nawet bardziej by mi pasowała. Gdybyś miał nadwyżkę w kolekcji w fajnyn stanie, byłbym zainteresowany. Zarąbiście mi się koperta w tym kształcie podoba. Na razie na alle obstawiłem na jakąś mała kwotę, zobaczymy
No bardzo fajna sławka! te automaty są zupełnie przyzwoite ale lubieją być kapryśnie - słabym wg mnie punktem jest datownik a w ogólności to przyzwoity zegarek.
Obdarowany powinien być zadowolony.
Jedynie co, to odbiega wymiarem od pierwotnego założenia czyli 40 mm
Jeśli z pewnego źródła to tylko się cieszyć jeśli z niezbyt pewnego to zalecam serwis nawet jeśli wszystko wygląda OK.
PS. rysę na deklu da się łatwo spolerować - jest stalowy
Gratuluję nabytku
Używam na co dzień dwóch takich automatów i nie miałem jak na razie zastrzeżeń. Oczywiście po wcześniejszym czyszczeniu i smarowaniu.