Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#32 Wysłany: 2015-11-06, 09:09
Dwójka lekko przed jedynką. Trzeci szkaradny.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Moim zdaniem jedynka, bo dla mnie jednak pilot z wężem, to nie pilot. A poza tym jest najbardziej spójny. Miałem i uważam za najciekawszy z budżetowych pilotów.
Maras68 [Usunięty]
#37 Wysłany: 2015-11-06, 11:23
bofff napisał/a:
Obik napisał/a:
A nie myślałeś o Tisellu? Ma on kilka pilotów w ofercie niewiele droższych od Parnisa
Alternatyw nie przewiduję. Przy tym ja naprawdę wiem kto robi jakie piloty i za ile Kilka już przerobiłem
my z dobrego serca życzym jak najlepiej i parnisy piloty też mieli, tego z centralną sek. brałem na forum dla kuzynka, gwint na tubusie się uwalił, ale Twój wybór
Ja się domyślam, że nie piszecie złośliwie, ale naprawdę klasycznych pilotów (zresztą nieklasycznych też) miałem na pęczki i się żaden nie uchował a ten parniak bohater wątku mnie po prostu wyjątkowo ujął na zlocie
Najlepszy i potem długo długi nic był ten:
I miał bardzo podobną do parniaka szarą słoneczkową tarczę - może to jest dobry kierunek Jakby mnie było stać to bym sobie kupił tego Stenka jeszcze raz, a nie szukał ersatzu.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-11-06, 12:11, w całości zmieniany 2 razy