No ja kojarzę tylko że w wersji której nie chcę, czyli blasted kajdan się wybłyszcza od noszenia. Tak samo sam zegarek. Dlatego wypytuję ich o wersję szczotkowaną która nie będzie miała takiego problemu.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#35 Wysłany: 2015-11-11, 17:02
Dorian06 napisał/a:
goTomek, tego brzydkiego i małego Lum można za 1500 kupić
Jak dla Ciebie, to 3 tysie
Jak masz skila w negocjacjach, to jeszcze Ci dopłacą
A budżet nie ja pierwszy przekroczyłem, zresztą tradycja taka, ekstradycja
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#36 Wysłany: 2015-11-11, 17:23
Dorian06 napisał/a:
tylko ta powłoka w Obrisie schodzi od patrzenia
Również dopytam...a konkretnie to z czego ? I co to za powłoka ?
I po jakim czasie Ci zeszła ta powłoka ?
Ostatnio zmieniony przez Cezar 2015-11-11, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 11 razy Wiek: 44 Dołączył: 31 Gru 2012 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
#37 Wysłany: 2015-11-11, 17:40
Dorian06 napisał/a:
carpetmonster, tak. O tym. Zapytaj barteq_m. Gdzies pisał o tym. Tylko nie znajdę.
[ Dodano: 2015-11-11, 16:03 ]
Chyba kajdan.
Nie schodzi, ale w miejscach ruchomych np. na zapięciu brnasolety się wyciera. Aczkolwiek po pierwszych dniach użytkowania obawiałem się, że będzie gorzej.
Nie schodzi, ale w miejscach ruchomych np. na zapięciu brnasolety się wyciera. Aczkolwiek po pierwszych dniach użytkowania obawiałem się, że będzie gorzej.
Czyli tak jak pisałem wyżej. Masz wersję blasted prawda? Bo wydaję mi się że z nią były takie problemy, szczota powinna sprawować się lepiej. Masz może jakieś foty tego jak to aktualnie wygląda? Jeśli nie jest źle to może też niepotrzebnie się obawiam wersji piaskowanej.