Szukaj dowolnego używanego gw7900 - można dorwać poniżej 300, przynajmniej jakiś czas temu.
Żółte gacie zawsze możesz zamówić ze Srendu, przekładka nie jest jakaś kosmiczna, tylko trzeba mieć najmniejszy wkrętak krzyżakowy (do kupienia za jakieś 4pln).
I jak Ci się żółty znudzi, to będziesz miał opcję powrotu do oryginału...
#24 Wysłany: 2015-11-24, 11:40
A może seria G-9100R, do najdroższych też nie należy a wygląd i wszystko co G mieć powinien ma
osobiście miałem takiego (3 lata) i słowa złego, nie powiem
I kolor był fajny, nie oczojeb...
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#25 Wysłany: 2015-11-24, 12:13
i fajne podświetlenie ma
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#26 Wysłany: 2015-11-24, 12:16
no niegłupi on
a nie ma w negatywie i z radiem?
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#27 Wysłany: 2015-11-24, 12:18
negatyw
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#30 Wysłany: 2015-11-24, 13:05
rmaya napisał/a:
a czemu negatyw jest be?
słabo czytelny?
IMO negatyw dobrze i fajnie wygląda tylko na zdjęciach, live właśnie słabo z czytelnością, i to nie tylko mój pogląd - ale może Tobie będzie odpowiadał.
Czy ten model jest w negatywie nie wiem, niestety.
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.