#1 Wysłany: 2015-12-07, 10:23 "Zamiennik" dla Pacardt T1/B Big Date
Cześć,
Jakoś ostatnimi czasy "uwierają" mnie ostatnie z moich "dużych" diverów, dlatego zdecydowałem się sprzedać jednego z ulubionych Pacardt T1/B Big Date.
Jednak bardzo podoba mi się stylizacja tarczy, i tutaj zwracam się do szanownego grona koleżeńskiego o pomoc w znalezieniu godnego następcy, przy zachowaniu cech charakterystycznych:
- big date
- arabskie markery godzinowy 12,6,9
- kolor tarczy - czarny
Chodzi mi o zegar raczej w casualowym stylu, może być delikatny diver, zegar do jeansów itp.
Ja znalazłem Glycine Incursore Automatic 3885-19-LB9
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#9 Wysłany: 2015-12-07, 22:41
Łukasz patrzyłem na tego Siekacza, ale jakoś nic...nic, natomiast w tzw. między czasie dowiedziałem się że Glycine Big Date, nieprodukowana od 2 lat, i cena kosmos
Hmm... poszukiwania trwają, nadal...
znalazłem takiego jeszcze Sinn 556, ale brak daty
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
Glycina dla mnie bardzo mocno taka se Nuda, no i bardzo niedobre dialogi są. W tym stylu to jeszcze jakieś citizeny kojarzę - o niebo lepsze.
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2015 09:18 ]
Glycina dla mnie bardzo mocno taka se Nuda, no i bardzo niedobre dialogi są. W tym stylu to jeszcze jakieś citizeny kojarzę - o niebo lepsze.