Pies czy kot?: pies
#31 Wysłany: 2015-06-02, 21:36
Iks napisał/a:
bartek1991 napisał/a:
dlaczego uczepiliscie ze to jakas chinska tandeta
Bo to jest robione w Chinach - co niekoniecznie oznacza, że jest tandetą, poczytałbyś trochę forum to byś wiedział o co chodzi. A druga sprawa, że żaden z nas by czegoś takiego za te pieniądze nie kupił... większość by tego w ogóle nie kupiła. Grunt, że Ci się podoba. Enyłej... skąd Twoje pytanie? Skoro już kupiłeś, nie chodzi o pieniądze, a zegarek jest ładny i Ci się podoba
Kupilem go na ebay... i nie jestem pewny czy jest orginalny ale coz jak ktos tu juz wczesniej napisal ze orginal sie rozni od falszywki tylko dystrybutorem.... wiec nie mam wiecej pytan
[ Dodano: 2015-06-02, 22:37 ]
Dorian06 napisał/a:
:shock: tyle za to zapłaciłeś
Nie mam pytań.
A skoro już masz to tylko się cieszyć.
Dorian nie jestem Polakiem... 600 funtow to jest jak 600 zl... wiec chyba 600 zl za dwa zegarki to tanio prawda...
Mam dejavu z przypadku "Potwierdźcie że Fryderę Kąstantę FC303 jest wielką inhałsową kłalitą, nawet jak wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jest 2824" który przepięknie ewoluował w stronę "wieśniaki i buraki wuja się znacie bo jakby nie był to by się nie nazywał".
No bo sami powiedzcie, jakie 90 koni jak "i" czerwone?? Niemiec sobie sam pomalował??
Ale ja się dalej cieszę kolegi szczęściem, to najlepiej wydane 2000 zł, warte każdej złotówki. Howgh
#43 Wysłany: 2015-06-03, 08:40
ALAMO napisał/a:
najlepiej wydane 2000 zł, warte każdej złotówki
Ale łun we funtach wydawał, to każda złotówka warta o razu tyle co pięć
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused