Bardzo oryginalny. Chociaż może nie bardzo. Zresztą te bardzo oryginalne i te tylko oryginalne jak i te oryginalne mniej różnią się jedynie (podobno) ścieżką dystrybucji.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 10 Wrz 2014 Posty: 570 Skąd: Kraków - okolice
#7 Wysłany: 2015-06-02, 18:35
No cóż, ja też kiedyś myślałem że te wszystkie Fossile,Armani, Diesle (sam mam jednego, niestety po fakcie) itp to są czaso-pokazywacze, takie wydmuszki, a nie zegarki faktycznie coś warte. Casio F91W jest bardziej coś wart niż ten Armani Myślę że czytając forum i o ile kupisz tego zajebibi Armanjego za 'ponad 2 kafle' uderzysz głową w mur i powiesz ' co ja kur.. zrobiłem'
I napiszę to co mi pisano, że dana rzecz jest tyle warta ile jesteśmy w stanie za nią zapłacić.
Chcesz kupuj, 'sikor' do wyrywania 'dup' w klubach jak znaloz
Ostatnio zmieniony przez bartq 2015-06-02, 18:45, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#11 Wysłany: 2015-06-02, 20:13
bartek1991 jak się podoba to kupuj.
Tylko miej świadomość, że farba z niego zlezie szybciej niż myślisz.
To już lepiej Diesla czy Fossila znajdź i kup. To będzie chociaż działać.
A za 450 łabędzi to jest naprawdę duży wybór zajefajnych zegarków.