Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#305 Wysłany: 2010-12-18, 00:35
Wozu - i ty Brutusie przeciwko mnie
Łapy precz od moich NOSów Ja je w białych rękawiczkach poleruję, zanabyłem nawet kitajskie ustrojstwo do kręcenia koronką co by ich w ogóle nie dotykać, a tu Takich Dwóch Pijaków i Złodziei chce je wypalcować i jeszcze abstynenta setką chcą upić
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Łapy precz od moich NOSów Ja je w białych rękawiczkach poleruję, zanabyłem nawet kitajskie ustrojstwo do kręcenia koronką co by ich w ogóle nie dotykać, a tu Takich Dwóch Pijaków i Złodziei chce je wypalcować i jeszcze abstynenta setką chcą upić
I bardzo ci dobrze tak To będzie kara za okładanie się z Rudolfiną moją tubą
Wozu [Usunięty]
#307 Wysłany: 2010-12-18, 08:51
Karol Kłósek napisał/a:
Wozu - i ty Brutusie przeciwko mnie
O przyjacielu należy Ci się, nikt tak na to nie zasłużył jak Ty.
Możesz się jeszcze uratować wyrzuć Margeritkę przez okno przy prędkości 100km/h jadąc do Częstochowy
po czym przywdziej worek pokutny wykonany przez samego prezesa z przywieszek i zdjęć
i udaj się na pielgrzymkę pokutną sam wiesz gdzie
Sreberka zachowaj w wiadomym celu opisanym wyżej.
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-12-18, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#308 Wysłany: 2011-01-14, 22:30
Odhaczam kolejne pozycje z listy
Wczoraj przyszły Pekin Everest i Seagull Dualtime
Zamawiałem Seagulla w takiej wersji (starsza)
otwieram paczkę, a tu zonk jest wersja nowsza (obok dobrze znany wszystkim Pekin)
Na początku byłem lekko zdenerwowany że dostałem nie tą wersję, którą zamówiłem, ale ta "uśmiechnięta tarcza" na żywo wygląda bardzo ładnie tak więc zegarek jak najbardziej zostaje u mnie
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-01-14, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#314 Wysłany: 2011-01-14, 22:41
że starsza wersja jest ładniejsza to ja wiem
zamawiałem z Taobao właśnie wersję starszą, ale yoybuy zwróciło kasę bo była już wyprzedana. Potem wypatrzyłem u innego sprzedawcy też wersję starszą, zapłaciłem kasę i przyszła wersja nowsza. Wychodzi na to, że starszy model chyba już się wyprzedał i dostępny jest tylko ten "uśmiechnięty".
W każdym razie nakręciłem się na ST25 z komplikacją dualtime i mam go tak więc Smok jest zadowolony
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy