Moi drodzy potrzebuję waszej pomocy. Szczęśliwie stałem się posiadaczem genialnego Citizena. Niestety nie posiadam aktualnie zdjęcia, bo zegarek zostawiłem u zegarmistrza (a mogłem zrobić zdjęcie ). Da się go poratować. Ale zostaje jedno poważne uchybienie. Zmasakrowany aluminiowy bezel.
Stąd moja prośba do was. Czy ktoś posiada dostęp do katalogów Citizena z lat 70-tych?
Ewentualnie jakiś pomysł, kontakt, namiar na źródło części zamiennych do Citizenów.
Szukałem na ebayu i ani nie znalazłem takiego zegarka, ani części.
Dlatego przydałby się ten katalog.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#8 Wysłany: 2013-03-21, 13:30
że uwielbiam stylistykę lat 70-tych [/quote]
...to jest nas dwóch Podobają mi się zegarki w stylistyce nurków (oraz nurki właściwe) z lat 70'tych i te starsze też
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Odkopuję temat. Odebrałem dziś zegarek z serwisu. Koperta, tarcza, wskazówki, koronka spoko, ale odbiór zegarka niemiłosiernie psuje bezel. A szkoda bo to kawał porządnego Citka.
Czy ktoś wie, ma jakiś pomysł gdzie szukać takiej części, ewentualnie może jakiś zamiennik?
Będę wdzięczny za wszelką pomoc i sugestie
Wrzucam kilka fotek podglądowych.
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-04-02, 14:40, w całości zmieniany 1 raz