Podoba mi sie ta grubo ciosana koperta i bezel ale na oryginalnej tarczy za dużo się dzieje
Wiem, że "prawdziwy" Monster ma koronkę na 4-tej a "baby" na trzeciej więc pytam, da się bez specjalnych przeróbek
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Podoba mi sie ta grubo ciosana koperta i bezel ale na oryginalnej tarczy za dużo się dzieje
Czy ja wiem, czy za dużo się na niej dzieje....
Myślę, że wokół niej dzieje się dużo więcej, co skutecznie odwraca uwagę od tej znienawidzonej przez wielu(w sumie to nie rozumiem dlaczego) piątki
_________________ Pozdrawiam,
Bartek
Woytec60 [Usunięty]
#10 Wysłany: 2013-03-29, 22:41
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Tak też myślałem z tą koronką bo tarcze własnie sprzedawane są osobno do Seiko z koronką na trzeciej i osobno na czwartej
W przeróbki nie myślę się bawić więc sprawa przesądzona.
Tarcza "baby" jako taka, tzn indeksy, czarny ring wokół i obwódka datownika podoba mi się nawet bardziej niż w normalnym Monsterze ale przeszkadza mi mnogość napisów na niej, wystarczyłoby w zupełności to, co ma tam starszy brat.
No nic, bardzo dziękuję, plusiki przyznane a ja skieruję wzrok chyba w kierunku nowego Monstera, tego z rekinimi ząbkami na tarczy i nowym werkiem
Tylko ta cena...
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-29, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#13 Wysłany: 2013-03-30, 09:55
Woytec60, co za problem nozki uciac?
kleisz potem na tasme do spacera mechanizmu i jest cycus. Mam tak pare zegarkow zrobionych, zadnego barbarzyństwa w tym nie widze
_________________ beceen | ***** ***
Woytec60 [Usunięty]
#14 Wysłany: 2013-03-30, 11:09
Problem nazywa się: nie wiem, nie znam się, nie orientuję się...
Do majstra też z takimi przeróbkami chodzić nie chcę.
Za to coraz mocniej spoglądam w stronę pomarańczowego "rekinka" z nowym werkiem...