Pomógł: 4 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2011 Posty: 1691 Skąd: _____
#6 Wysłany: 2013-06-08, 19:27
Mam oba z przedstawionych przez Ciebie na bazarku. Weż pomarańczke na gumie za dużo mniej niż chcesz wydać a Gulfa mi zostaw. Przyda się w górach za miesiąc.
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 1612 Skąd: Wielka Wies
#11 Wysłany: 2013-06-08, 21:50
Na lato to jasiek oczywista oczywistość --- oczywiście
Szymon [Usunięty]
#12 Wysłany: 2013-06-08, 21:53
Ja w zeszłym roku szukałem sobie zegarka na żagle i wyszło tak że kupiłem divera (Niebieskiego Berniego - do lansu w portach ) i G-Shocka do pływania . Hogg a rację - określ się do czego jest on Ci na te wakacje potrzebny - do wakacyjnego wyglądania, czy może do aktywnego spędzania czasu?
Zawszde możesz kupić żółtego G-Shocka
meksykaniec [Usunięty]
#13 Wysłany: 2013-06-08, 22:03
Zdaję sobie sprawę, że to dwa zupełnie odmienne "nurty". Po prostu oba mi się strasznie podobają
Za miesiąc jadę w góry na tydzień, ale nie wykluczam też kilkudniowego wyjazdu nad morze. Na pewno też czasem będę jeździł nad pobliskie jezioro w wolne dni. Resztę czasu niestety spędzę w pracy(gdzie nie mogę mieć zegarka przepisy GHP zabraniają). Poza tym regularne wypady na miasto wieczorami z dziewczyną. Mimo tego, że J.Springs przyciąga mnie wyglądem to chyba jednak skłonię się ku G-shockowi- Jestem po prostu bardziej aktywny. Trochę mi szkoda jaśka na wyprawę w góry i sporadyczne wypady nad wodę. Co nie zmienia faktu, że i tak w przyszłości wyląduje w moich łapskach
Zrozumiałem bardzo dobrze. To moje drugie konto na tym forum, pierwsze zostało usunięte nie wiem z jakiej przyczyny i miałem je już dawno temu, pomyliłem się, bo myślałem, że założyłem drugie na ten sam nick co wcześniej(wcześniejszy nick brzmiał misiek89gdz), ale skoro to dla Was takie istotne to witam wszystkich po długiej przerwie..