nienoszone, z metką. Pytanie nasuwa się samo z siebie. Czy to oryginał, czy wiecie może jaki to model?
I kolejne - kolega chce się go pozbyć, ale nie ma odniesienia co do cen. Czy ktoś zna kogoś na Śląsku, komu można zanieść i poprosić o wycenę będąc spokojnym, że nas nie wyroluje?
Oczywiście zakładając, że to oryginał .
Pies czy kot?: kot Pomógł: 15 razy Wiek: 45 Dołączył: 02 Sty 2012 Posty: 2120 Skąd: Gdańsk
#2 Wysłany: 2013-06-12, 16:32
Coś mi się niepodoba napis "antymagnetic" chyba na doxach widniał napis "antimagnetique"
EDIT: a jednak się myliłem był też napis "anty - magnetic"
Trzeba by go otworzyć i zobaczyć mechanizm.
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-06-12, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf, przecież wyraźne napisałem, żeby podać mi kogoś z poza forum do wyceny. Jak nie ma odniesienia i sam nie wiem jak do tego podejść, to kogo jak nie was mam spytać o pomoc? Wiem ze nie można wyceniac zegarków na forum, choć uważam ze to akurat niemądry przepis no ale dura lex sed lex
Wintergreen, wydaje się ze złota.
Deco79, poszukać, poszukam
[ Dodano: 2013-06-12, 19:31 ]
Dzięki za pomoc chlopaki
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2013-06-12, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#8 Wysłany: 2013-06-12, 19:49
Mi bardziej wygląda na złoconą,złote raczej nie mają takich ostrych krawędzi.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pierwszy test - kolor dekla. Stalowy - nie jest z pewnością zlota.
Mi też wygląda na pozłacaną.
Ładny,NOSowy klasyk. Ceny w Polsce mogą być wyższe niż za granicą,, weź to pod uwagę sprawdzając na Ebay. W Bolandzie Doxa, i inne marki śmieciowo-średnie,miały wieeeelką estymę bo to było jedyne co mógl opylić matros
Super, wielkie dzięki chłopaki. Już dwie na ebay znalazłem, więc mogę już mniej wiecej oszacować jaka cena. Faktycznie może bardziej pozlacana. Zegarek nawet jednej rysy nie ma. Otwieramy nie był na pewno nigdy, więc sam wole nie ryzykować
Kiedyś taka Doxa tylko , że w kopercie chromowanej na aledrogo sprzedała się za 700zł
Szymon [Usunięty]
#12 Wysłany: 2013-06-13, 08:10
Szymek, na allegro to się dziwne rzeczy dzieją z zegarkami Lepiej tam nie patrzeć jako na bazę do wyceny - pod tym kątem eBay lepszy (chociaż też się zdarzają cuda)