Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#8 Wysłany: 2013-06-16, 21:07
na jakims forum Seiko& Citizena z flaga Japoni w banerze maja zestaw sróbek za 25 $. Trzy rodzaje śrób. Torxy, philipsy i chyab jeszcze pozłacane czy cos
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Wygląda na to, że będzie to gwint M2,5. Zorientuję się czy coś by się u mnie znalazło.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#10 Wysłany: 2013-06-25, 22:05
Jakby kto jeszcze szukał to gościu z tego linka ma na stanie
Zamawiałem w piątek wieczorem - koleś wysłał w sobotę, a dziś w poniedziałek u mnie na poczcie... Dodam, że list szedł z UK
Zamawiałem w piątek wieczorem - koleś wysłał w sobotę, a dziś w poniedziałek u mnie na poczcie... Dodam, że list szedł z UK
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#12 Wysłany: 2013-06-26, 17:44
kornel91 napisał/a:
pasti napisał/a: