Z tego co sie orientuję sklep raczej ok - mailowalem z nimi kiedyś w sprawie Jazzmastera.
Na zatoce polecają użytkownika cencibel - nawet chyba któryś Kolega ostatnio u niego kupował, poszukaj na forum (kornel91 zdaje się).
_________________ I'm not myself, but not dead and not for sale...
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#4 Wysłany: 2013-06-29, 16:41
Zobacz czy tutaj tego nie dają:
http://www.cheapgenuinewatches.com/en/
(na eBayu był znany pod nazwą timeparadise, ale teraz jakoś nie ma żadnych aukcji)
Wybierz dwójkę Panie, wybierz dwójkę , co do ceny to kornel91swojego kupował na zatoce od sprzedawcy w Hiszpanii, podobno facet dobre ceny daje. Odezwij się do niego
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Hiszpańczyk Cencibel ma dobre ceny jak na Europę, TimeParadise - porównywalne, ale to licytacje i trzeba jeszcze na Vincenta uważać, bo z Singapuru idzie chyba.
Ja na swojego X-a polowałem pół roku, zanim znalazłem go w rozsądnej cenie (ponad 200 ojro mniej niż u Cencibela) za nówkę.
_________________ "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
#8 Wysłany: 2013-06-29, 19:23
CornCobbMan napisał/a:
Hiszpańczyk Cencibel ma dobre ceny jak na Europę, TimeParadise - porównywalne, ale to licytacje i trzeba jeszcze na Vincenta uważać, bo z Singapuru idzie chyba.
Ja na swojego X-a polowałem pół roku, zanim znalazłem go w rozsądnej cenie (ponad 200 ojro mniej niż u Cencibela) za nówkę.
Niestety timeparadise nie ma ostatnio aukcji na eBayu, a na jego aukcjach można było wyrwać Hamiltony w naprawdę dobrych cenach (jednego nawet kupiłem). O ile dobrze pamiętam można było wyrwać chrono za 600-650 USD. Vincent prawie pewny.
pozdrawiam
Narfas
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
#10 Wysłany: 2013-06-29, 20:07
CornCobbMan napisał/a:
Jak polowałem na x-winda 9 miesięcy temu (jak ten czas leci), to ceny na aukcjach u TimeParadise sięgały nawet 900 portretów Waszyngtona.
...jak to na aukcjach, różnie bywa. Ja trochę popolowałem, żeby mojego Khaki wyrwać w miarę tanio. X-windy też obserwowałem przez jakiś czas i rzeczywiście chodziły za w miarę równe pieniądze. O ile pamiętam inne chrono można było kupić taniej, szczególnie inne niż czarne (zasada: na aukcjach białe chrono są tańsze).
No ja też szukałem długo ale odezwałem się na maila do tego sklepu z ebaya i dał mi rabat. Można spróbować nawet jak nie ma to pewnie jest możliwość ściągnąć. http://stores.ebay.pl/Cencibel-Watches
Edytka:
A kolega cena zna
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-06-29, 21:56, w całości zmieniany 1 raz