#1 Wysłany: 2013-07-12, 21:03 Dziwne pomysły mi po głowie chodzą...
...od kiedy czarny monsterek dotarł, został niemalże moim sztandarowym zegarkiem wakacyjno-codziennym. Reszta "wakacyjniaków" leży. W ogóle większość zegarków leży .
Zaczynają mi więc przychodzić do głowy dziwne myśli dotyczące redukcji kilku zegarków i zastąpieniu ich jednym casualem, takim co to i do koszuli i krótkich spodenek założe.
Wszelkie divery na starcie odpadają, ponieważ w tym "segmencie" Monster jest w tym momencie moim nr 1.
W sumie nie jestem jeszcze zdecydowany na ten krok, ale z chęcią pooglądam jakieś propozycje.
Gdzieś tam z tyłu głowy kołacze mi się DS-1, ale troszkę wystaje poza budżet.
Moje wymagania, tak w skrócie:
- tak jak pisałem, coś na tyle uniwersalnego, żeby i do koszuli i do krótkich gaci pasowało
- automat lub manual
- bransoleta (z możliwością zmiany na pasek)
- rozmiar coś ok 42 mm
- WR min 100 m
- względny ład i porządek na tarczy
- szafir mile widzany
- chyba raczej jasna tarcza
Budżet to powiedzmy coś ok 1300 zł...
Tyle zegarków w necie, a w głowie pustka....
_________________ Pozdrawiam,
Bartek
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-07-12, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#6 Wysłany: 2013-07-12, 22:10
Mimo sporej ofert zegarkowej, obawiam się, że baaaardzo ciężko znaleźć coś "do wszystkiego" A może jakiś pilocik? Mogę polecić pilotkę Orienta, w niewielkich pieniądzach + - 700 zł. Jakość i wygląd na wysokim poziomie, luma świetna: