Na prośbę Kumotra Daito przedstawiam parę fotek porównawczych trzech znanych i lubianych zegarków z pomarańczowymi tarczami.
Myślę, że mimo niezbyt dobrej jakości (robione nocą) pozwolą one na wyrobienie sobie zdania i podjęcie słusznej decyzji
I jeszcze parę zdjęć Otago na idealnie pasującym do niego firmowym kjdanie GG (tylko dla lubiących czuć wagę przedmiotu...na nadgarstku : )
Jest moc IMHO - a Wy jask myślicie :
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#2 Wysłany: 2013-09-13, 09:33
Ja tam sie nie znam i na pewno nie umiem robic fotek, ale te kolory sa od czapy. Mala makowka ma inny odcien pomaranczy, bardziej taki nasycony a nie taki wypalony.
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-09-13, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 3932 Skąd: Toruń
#12 Wysłany: 2013-09-13, 12:01
Ze wszystkich zaprezentowanych najlepsze wrażenie robi wg mnie Deep Blue, ale to już jednak inna kategoria cenowa... Powoli się do jednego przymierzam, ale niebieskiego.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35112 Skąd: Polska Pd. B
#15 Wysłany: 2013-09-13, 12:22
Chorwat napisał/a:
...Ze wszystkich zaprezentowanych najlepsze wrażenie robi wg mnie Deep Blue, ale to już jednak inna kategoria cenowa... Powoli się do jednego przymierzam, ale niebieskiego...
Mam oba DB (blue) i Otago (jak widać) i zapewniam Was, że oba są świetne, oba mają swoje smaczki - oba trzeba, po prostu mieć (postaram się wstawić parę fotek porównawczych dziś wieczorem )
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64